logo002

Fotodilla er ein fotoklubb for alle fotointeresserte SøreSunnmøre som har digitalkamera.

Klubben vil ha klubbmøter ein gong pr. månad der medlemmar treffast forå dele erfaringar, og legge litt planar framover. (Info om klubbmøta finn du i kalenderen framsida)

Klubbmøta vert normalt halde SFO-rommet til Ulstein Skule Skeide i Ulstein kommune.

Klikk her for å sjå kart.

Vi arrangerer også fototurar, først og fremst rundt i distriktet,
men og lenger ut i verda av og til.

fotodilla.no er nettsida vår. Her vil du blant anna tillgang ditt eige galleri, dele bilder med andre i felles album, gi og motta ris, ros og konstruktiv kritikk, vere med konkurranserog laste ned nyttige program/dokument om foto.

Kontigent er kr. 200,- pr. år.

Er det noko du lurar kan du også ta kontakt med leiar Trond Are Thomassen e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 40092000

For meir info om klubben (styre, vedtekter etc.), klikk her.

Klikk HER for å bli medlem.